Filosofie Belgian Frites

cooker-img

Belgian Frites
Founder

Deze website laat u kennis maken met een authentieke snack in hartje Brussel, gelegen tussen het Centraal Station en de Grote Markt. Dit resto, enig in zijn soort, heeft als specialiteit de originele Belgische ambachtelijke friet (Belgische frieten).

De initiatiefnemers van dit sympatieke eethuis proberen bij het klaarmaken van dit populaire gerecht aan te sluiten bij de typische Belgische traditie en bereidingswijze met de keuze van hoogkwalitatieve ingrediënten. Er is een dagelijkse aanvoer verse Belgische aardappels. Ook wordt elke dag dierlijke frituurolie ververst en wordt deze steeds op ideale temperatuur gehouden. Door een perfecte timing zal de friet lichtjes krokant zijn en door de toepassing van een ingenieus high techsysteem wordt de overtollige olie vlak voor consumptie grotendeels geëlimineerd. Uiteindelijk zal de klaargemaakte friet in een papieren puntvormig zakje gegoten worden zoals het reeds lange tijd hoort.

Deze snack zal zowel een jong als een ouder publiek aanspreken. De Belgische friet, klaargemaakt met respect voor de traditie, wordt geapprecieerd door iedereen. Niet alleen de Belg, de Brusselaar, de Vlaming of de Waal zal deze heraansluiting met de volkse smaakvolle keuken goedkeuren. Ook de toeristen die komt uit Europa, Azië, Amerika, Afrika of Oceanië, en die wenst kennis te maken met dit nieuw culinair hoogstandje in Brussel is van harte welkom in de Belgian frites snack.

Belgian frites was de hoofdsponsor van Miss Brussel 2009 daarom kwamen de deelneemsters van Miss Brussel voor de titel van Miss België 2009 naar de snack waar ze u onze heerlijke Belgische friet lieten proeven.

Kom ook eens proeven en geef ons uw mening via deze website.

Smakelijk

Belgian fritesNabijgelegen (betalende) parking
Gratis wifi
Authentieke belgische aardappelen
Aanbevolen door Restaurant Guru 2020